Toiminta

Kolarin 4H-yhdistyksen toimintaan kuuluvat vuosittain 4H-kerhot alakoululaisille. 4H-kerhoja suunnitellaan ajankohtaisten teemojen, kuten yrittäjyyskasvatus ja mediakasvatus, ympärille sen mukaan missä päin kuntaa on toiveita ja kysyntää kerhoille.

Yhteistyössä kuntien koulujen kanssa 4H-yhdistys on mukana nuorten työelämätaitojen sparraamisessa. Tarjoamme kouluille pientä korvausta vastaan muun muassa Ajokortti työelämään-kursseja, 4H-yrityskursseja sekä tarpeen mukaan muun muassa Kerhonohjaaja-kursseja. 

4H-yrittäjyys on yksi oleellinen osa yhdistyksemme toimintaa, sillä alueellamme on tyypillistä työllistyä pienyrittäjänä myös tulevaisuudessa. Yrittäjyyskasvatus on vahvasti teemana myös oppilaitoksissamme. 4H-yrittäjiä on alueellamme kiitettävästi ja yritämme kannustaa nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä tarjoamalle heille tuen lisäksi työseteliä kunnalta.

Edellä mainittujen aktiviteettien lisäksi meidän kauttamme voi ryhtyä isäntäperheeksi vaihto-oppilaalle tai vaikkapa itse lähteä ulkomaille vaihto-oppilaaksi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!